• KAP & Familie opstelling(en)

  KAP & Opstellingen by Nicole & Myrthe
  Locatie: Yogazentrum Nada, Zuidermolenweg 7 Amsterdam
  Tijd: 8:30 – 13:00
  Prijs: 85 euro (incl. BTW)

  Loop je steeds tegen hetzelfde aan of loop je vast en wil je hieruit komen? Dan kan een familie opstelling je hierbij helpen inzicht te krijgen. Hoe jij bent opgegroeid, heeft veel invloed op je huidige patronen, gedrag en zelfs gevoelens. Je bent geboren vanuit een familiesysteem, je ouders. In een familie systeem heeft alles invloed op elkaar en dus ook op jou. Gebeurtenissen zoals scheidingen, verslaving, buitengesloten familieleden, abortussen, miskramen, misbruik kunnen bijvoorbeeld (onbewust) doorwerken bij jou. Dit kan direct invloed hebben op jouw leven. Door middel van een familie opstelling krijg je inzicht op wat invloed heeft op jou en wat belastend kan zijn voor jou. Wat je onbewust deed, word je je nu bewust van en is het makkelijker om hier iets mee te doen.

  Tijdens de ochtend zullen we starten met KAP, Kundalini Activation Process. Dit is een sessie waarbij je door middel van volledige overgave, jezelf kan open stellen voor wat er naar boven wil komen. Een perfecte voorbereiding voor een helende familie opstelling. In deze sessie ontvang je een energie transmissie die je kan helpen om bepaalde blokkades te doorbreken. We creëren een veilige ruimte waar alles welkom is.

  Vervolgens zullen we overgaan op de familie opstelling(en). Tijdens een familie opstelling is er 1 vragensteller en de rest zal representant zijn. We zullen de vragen inventariseren en de begeleider zal invoelen welke het meest urgent is. Zowel als vragensteller als representant, zul je tot inzichten kunnen komen. Een representant is een deelnemer die gevraagd wordt om als een familielid/gebeurtenis/persoon te staan. Je hoeft voor beide geen ervaring voor te hebben en je mag ten alle tijden afslaan. Je bent je eigen autoriteit.

  Boeken kan via aanmeldknop of ticket link.

  TICKETS