Holistisch Leiderschapscoaching

Als manager kan er veel op je af komen.
Operationele taken, rapportages (leren) maken, eventuele open posities, onrust in je team, de strategie bepalen van je team en dan ook nog je eigen leiderschap ontdekken hoe jij het team wilt inrichten. Doe je dit van de start niet goed, zie je vaak dat het lastig is dit later recht te trekken en het vertrouwen (terug) te winnen.
Ik geloof dat managen start met vertrouwen van beiden kanten en een duurzaam team creëert door te kijken naar de mens zelf. Als leiderschapscoach voor startende en potentiële managers combineer ik mijn ervaring als manager binnen corporate bedrijven met mijn opleidingen als holistisch therapeut en NLP. Ik coach vanuit een holistisch perspectief; allesomvattend; de kracht van de manager zelf en de kracht van de strategie van het bedrijf. Hou jij van jezelf, dan houdt het team van jou!

Ik werk naar de behoefte op dat moment van de manager en maak gebruik van technieken als organisatie/familie opstellingen, NLP, ademtechnieken en strategische management trainingen. Ik geloof dat als je je eigen patroon leert (h)erkennen, je de regie in handen hebt als manager, als werknemer en bovenal als mens!

CONTACT